Despre Platforma Construim Proiecte.ro

Soluții practice pentru dezvoltarea afacerii tale

Obiectivele Platformei ConstruimProiecte.ro

Informare

Platforma construimproiecte.ro este dedicată schimbului de informații și idei privind finanțarea ideilor de afaceri prin intermediul fondurilor nerambursabile.

Instrumente practice

În cadrul platformei construimproiecte.ro vei găsi instrumente practice utile pentru afacerea ta, care te vor ajuta să economisești timp și bani.

Finanțare

Consultanții echipei construimproiecte.ro au o experiență de peste 12 ani în atragerea de fonduri nerambursabile pentru afaceri din cele mai variate domenii de activitate.

Evenimente

Organizăm frecvent evenimente gratuite dedicate informării mediului de afaceri asupra posibilităților de finanțare disponibile.

Povestea noastră

Lipsa finanțării reprezintă una dintre principalele probleme cu care se confruntă majoritatea antreprenorilor la debutul oricărei afaceri. O idee bună de proiect este esențială, însă nu și suficientă într-un mediu de afaceri puternic concurențial de la un an la altul. De aceea, scopul nostru este acela de a-ți oferi nu doar știri, ci informații practice pe care să le poți pune în practică imediat.

Platforma ConstruimProiecte.ro va prezenta idei de afaceri, povești de succes și sfaturi utile despre construirea și conducerea unei afaceri în perioada de debut a acesteia.

Construimproiecte.ro va deveni, cu sprijinul tău, un ajutor de nădejde pentru antreprenorii debutanți din România și locul în care întrebările lor își vor găsi răspunsul.

Despre Noi

Marian Dumitrache

Marian Dumitrache

Consultant senior

Marian Dumitrache are o experiență de 12 ani în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile, atât din surse europene, cât și naționale. A scris și implementant peste 120 de proiecte în cadrul tuturor programelor importante de finanțare,  cu o valoare cumulată de aproximativ 20 de milioane de euro. Organizează seminarii gratuite și programe de training pentru pregătirea  viitorilor consultanți în accesarea fondurilor nerambursabile.
Raul Mihai Giurgiu

Raul Mihai Giurgiu

Consultant afaceri online

Raul Mihai Giurgiu se ocupă de web design și promovarea online a afacerilor pe principalele rețelele de socializare: Facebook, Instagram și YouTube.