Marian Dumitrache consultant fonduri europene și naționale are peste 17 ani de experiență în domeniu în principalele programe de finanțare derulate în România pentru mediul privat începând cu anul 2006.

De asemenea, Marian Dumitrache organizează cursuri de formare profesională în domeniul antreprenoriatului, accesării fondurilor europene și al managementului de proiect începând cu anul 2012.

Marian Dumitrache consultant fonduri europene

Începând din 2006, Marian Dumitrache a întocmit, depus și implementat cu succes proiecte de investiții în cadrul a numeroase programe de finanțare adresate mediului privat în domenii de activitate precum agricultura, producția de mobilier, industria alimentară, turism, servicii pentru întreprinderi sau persoanele fizice.

În agricultură și industria alimentară, Marian Dumitrache a întocmit și implementat proiecte de investiții precum:

  • înființarea și modernizarea de ferme de vaci de lapte în județele Ilfov și Călărași;
  • achiziția de utilaje și echipamente agricole pentru producția agricolă vegetală în județele Galați, Brăila, Tulcea, Călărași, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Olt, Dolj;
  • modernizarea unor fabrici de lactate în județele Dâmbovița și Ilfov;
  • modernizarea de brutării și cofetării în județul Dolj și municipiul București;
  • înființarea de unități de procesare a fructelor uscate în județul Sălaj;
  • înființarea de unități de procesare a mierii de albine în județele Sibiu, Ialomița, Galați și Dolj;
  • înființarea de unități de depozitare și condiționare a cerealelor în județul Galați și Teleorman;
  • înființarea de solarii pentru producția legumelor în județele Teleorman și Giurgiu.

Proiectele au fost finanțate prin intermediul SAPARD în perioada 2006-2007, PNDR 2007-2013 și PNDR 2014-2020. 

Proiectele întocmite și implementate în domeniul producției industriale vizează:

  • înființarea de fabrici de producție a mobilierului pentru spații comerciale, hoteluri și spații rezidențiale în județele Cluj, Giurgiu, Călărași, Ilfov, Constanța și București;
  • modernizarea activităților de procesare a materialului lemnos în județele Maramureș și Covasna;
  • modernizarea activităților de producție a materialelor de construcții în județel Constanța, Prahova și Brașov.

Proiectele de investiții din sfera lucrărilor și serviciilor pentru întreprinderi derulate prin fonduri europene și naționale începând din 2006:

  • înființarea și modernizarea de firme de service pentru autoturisme și utilaje agricole;
  • modernizarea unor firme de lucrări de construcții industriale prin achiziția de utilaje și echipamente noi;
  • înființarea de unități de prestări servicii specifice pentru firmele agricole prin achiziția de utilaje și echipamente noi.

De asemenea, Marian Dumitrache a întocmit și implementat proiecte finanțate din fonduri europene în sfera serviciilor pentru populație, precum:

  • înființarea de restaurante și unități de alimentație publică;
  • înființarea de cabinete stomatologice;
  • înființarea și modernizarea unor firme de proiectare tehnică prin achiziția de echipamente IT și software specializat.

Proiectele au fost finanțate prin intermediul unor programe de finanțare precum POR 2007-2013, POR 2014-2020, Start Up Nation, Microindustrializare, Comerț-Servicii, PNDR 2014-2020

Marian Dumitrache Cursuri de formare profesională

Marian Dumitrache eveniment Start up in afaceri Cluj Napoca

Marian Dumitrache a organizat peste 250 de cursuri, seminarii și ateliere de lucru pentru un număr de peste 3.000 de persoane în principalele orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Constanța, Craiova, Sibiu, Iași, Târgu Mureș, Satu Mare, Baia Mare, Galați, Pitești și Ploiești.

Începând cu anul 2012 a organizat numeroase ateliere practice și prezentări privind accesarea fondurilor nerambursabile și întocmirea proiectelor de investiții pentru membrii organizațiilor studențești în cadrul unor universități precum:

  • Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca;
  • Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca;
  • Academia de Studii Economice din București.

Mai multe detalii privind activitatea de organizare a cursurilor de formare profesională pot fi găsite pe site-urile Academia de Finanțare și Macro Training.

Marian Dumitrache a susținut numeroase seminarii privind soluțiile de finanțare din fonduri nerambursabile dedicate antreprenorilor debutanți în afaceri. Mai multe detalii pot fi găsite pe platforma Business Forum.

Marian Dumitrache Mentorat fonduri europene

În cadrul Academiei de Finanțare, Marian Dumitrache a înființat și coordonat un program de instruire continuă a consultanților debutanți în accesarea fondurilor europene și naționale.

În cadrul programului de mentorat, consultanții primesc acces la modele de proiecte implementate cu succes și documentele aferente:

  • cereri de finanțare;
  • planuri de afaceri;
  • studii de fezabilitate;
  • proceduri de achiziții;
  • cereri de plată și cereri de rambursare;
  • documentația aferentă managementului de proiect în etapa de implementare a investițiilor: memorii justificative, contestații, rapoarte de progres, etc.

De asemenea, participanții în cadrul programelor de instruire practică lucrează în echipă, primesc suport din partea membrilor comunității și gestionează în acest fel proiecte de investiții de valoare mai mare sau de o complexitate mai ridicată.

Mai multe detalii privind activitatea de mentorat în consultanță pot fi solicitate echipei Atragem Finanțare – o organizație profesională a consultanților în accesarea fondurilor nerambursabile și a managementului de proiect.

Marian Dumitrache Apariții Media

Marian Dumitrache consultant fonduri europene apariții media

Marian Dumitrache a participat în cadrul unor emisiuni dedicate accesării fondurilor europene la următoarele posturi de televiziune: Pro TV, Agro TV, A7 TV.

Aparițiile media pot fi urmărite aici.

De asemenea, Marian Dumitrache a susținut prezentări live dedicate accesării fondurilor nerambursabile în cadrul platformelor online Avocatnet și Academia de Finanțare.

Marian Dumitrache Redactor

Marian Dumitrache consultant fonduri europene Avocatnet

În perioada 2017-2018, Marian Dumitrache a publicat peste 500 de articole privind accesarea fondurilor europene, finanțarea ideilor de afaceri, antreprenoriat, management de proiect, precum și analiza impactului legislativ asupra micilor afaceri în cadrul platformei Avocatnet.ro, una dintre cele mai importante publicații din mediul online din România.

Poți citi articolele publicate de Marian Dumitrache în cadrul platformei Avocatnet.

Contactează-ne

Programează o discuție cu echipa noastră

Număr de telefon

0758 902 844

sau

fonduri europene Digitalizarea IMM

NU RATA FONDURILE EUROPENE!

Aboneaza-te la newsletter și află primul cand se lansează noi măsuri pentru finanțarea afacerilor din fonduri europene nerambursabile!

 

Ai fost abonat cu succes la newsletter!