Povești de Succes

Mulţi dintre absolvenții cursurilor de fonduri europene şi-au scris singuri proiectele și au obținut finanțare nerambursabilă. Alții au făcut un pas în plus și au devenit consultanți pentru obținerea fondurilor europene sau naționale. Iată, în cele ce urmează, câteva povești de succes…

Sanda Danci

Sanda Danci

Sanda Danci

Sanda este inginer-construcții civile, având experiență în întocmirea și verificarea documentației tehnice și a detaliilor de proiectare.

A participat la cursurile organizate de Construim Proiecte în 2016 și 2017, îmbunătățindu-și cunoștințele teoretice și practice în privința întocmirii planurilor de afaceri, a prognozelor financiare, precum și a accesării fondurilor nerambursabile. 

Începând cu 2017 și până în prezent a întocmit și depus pentru finanțare un număr de peste 120 de proiecte în cadrul unor linii de finanțare precum Start-up Nation, Programul Național de Dezvoltare Rurală sau Programul Operațional Regional. 

Diana Roman

Diana este economist, lucrând în mediul corporatist pentru o perioadă de cinci ani. Înainte de a începe o activitate de consultanță, Diana a întocmit un proiect personal, obținând fonduri nerambursabile prin intermediul programului Start-up Nation 2017.

După participarea la cursurile organizate de Construim Proiecte, Diana a întocmit și depus pentru finanțare un număr de peste 20 de planuri de afaceri, în special în cadrul celei de-a doua sesiuni a programului Start-up Nation. 

Diana Roman

Diana Roman

Șerban Victor

Șerban Victor

Șerban Victor

Șerban Victor este un inginer constructor cu experiență importantă în execuția lucrărilor pe șantier. 

După participarea la cusurile organizate de Construim Proiecte, Șerban Victor a scris, a câștigat și a implementat cu succes un proiect personal pentru producția de articole prefabricate din beton pentru construcții.

Experiența câștigată i-a fost de folos în anul următor când a întocmit și depus pentru finanțare un număr de 11 proiecte prin intermediul programului de finanțare Start-up Nation.

Alina Nică

Alina a fost consultant de vânzări în cadrul unei firme de consultanță înainte de a se decide să înceapă o carieră proprie în domeniul accesării fondurilor nerambursabile. 

În 2018 a întocmit, cu ajutorul modelelelor de de bună practică disponibile în cadrul Construim Proiecte, un număr de șapte planuri de afaceri. Proiectele au fost scrise și depuse pentru finanțare în cadrul celei de-a doua ediții a programului Start-up Nation. 

Alina NicĂ

Alina NicĂ

Mircea Arfire

Mircea Arfire

Mircea Arfire

Mircea Arfire este expert contabil și membru CECCAR, oferind clienților săi și servicii complete pentru evidența personalului (administrare personal, servicii Revisal și servicii de salarizare).

După participarea la cusurile organizate de Construim Proiecte, Mircea Arfire a scris un număr de zece proiecte în cadrul celor două ediții ale Start-up Nation. Totodată, Mircea a implementat cu succes un proiect în anul 2018 și va implementa alte cinci proiecte în cursul anului 2019.